משפחות ציפורים

מריר פחות - פרופיל | בית גידול | נשמע | מעופף | קן | טווח

Pin
Send
Share
Send
Send


המרירות הקטנה ביותר היא בין הקטנות ביותר של האנפות, המותאמות למגורים בביצות צפופות. במקום להשתכשך בתוך הרדודות כמו שרוב האנפות, המר המר פחות מטפס בין קנים וקתות, נצמד באצבעותיו הארוכות לגבעולים.

פרופיל מריר פחות

במאמר זה אני הולך לדבר על שיחת מרור פחותה, נגד אנפה ירוקה, טווח, מול מרירות אמריקאית, בית גידול, תמונות, צלילים, מעוף, קן וכו '.

גופו הדק מאפשר לו להחליק בקלות על ידי צמחיה צפופה וסבוכה. בשל מבחר בתי הגידול שלו, בדרך כלל הוא לא שם לב אליו, מלבד כאשר הוא טס.

עם זאת, צלילי הצפצוף והציוד שלו נשמעים לפעמים עם שחר וערב ובנוסף בדרך כלל בלילה.

הפצה מרירה לפחות

המרירות המעטה מתרבים באזורים מצפון ארגנטינה ועד דרום קנדה. הם חורפים בקליפורניה, טקסס ופלורידה, עד לפנמה ולקולומביה.

ציפורים אלה שוכנות בביצות מסיביות המפעילות צמחייה צפופה, ביצות מים מתוקים, בריכות שחיה ואגמים עם צמחייה צפופה על ההיקפים, ובביצות ומנגרובים מלוחים.

תיאור מריר פחות

המריר הפחות הוא ככל הנראה אחד האנפות הקטנות ביותר על פני כדור הארץ, ואולי אך ורק המריר הגמדי והמרה בגב השחור ממוצעים קטנים יותר.

זה יכול למדוד בין 28 ל 36 ס"מ (11 עד 14 אינץ ') בגודל, ומוטת הכנפיים נעה בין 41 ל 46 ס"מ (16 עד 18 אינץ'). מסת הגוף היא בין 51 ל -102 גרם (1.8 עד 3.6 עוז), והמרירות הכי פחות שוקלות בין 73 ל -95 גרם (2.6 ו -3.4 גרם), מה שהופך את זה אולי לקל ביותר מכל האנפות.

מדריך עדכני של הרבה גופי עופות מביא סוג אחר של סוג זה, המרה בגב הפסים, כמי שיש לו מסת גוף שרק נמוך מהמריר הכי פחות, וזוכה למסה מרמזת של 86.3 גרם (3.04 עוז).
החלק התחתון של התרנגולת וגרונה לבנים עם פסים חומים עדינים. פניו והיקפי הצוואר הם חומים עדינים; יש לו עיניים צהובות ושטר צהוב.

הזכר המבוגר הוא שחור-ירקרק מבריק על הגב והכתר; הנשית המבוגרת חומה מבריקה על מרכיבים אלה. הם מציגים רכיבים חומים בהירים על הכנפיים בזמן המעוף.

התנהגות מרירה לפחות

הפחות מריר הוא תרנגולת חמקמק. הם מבלים זמן רב בחיפוי קנים. כשהוא נבהל, המרירות הכי פחות קופאת במקום כשהשטר מכוון הופך את הכניסה, וכל עין לעבר אספקת האזעקה ובדרך כלל מתנדנדת להידמות לצמחיית ביצות מנושבת ברוח.

זו כנראה התנהגות של הימנעות מטורפים מכיוון שהמדידה הקטנה שלה הופכת את המרירות לרגישים לטורפים פוטנציאליים רבים.

הודות להתנהגותו המשתרעת בין קני האגמון הרבים, המריר הכי פחות יכול להאכיל על רצפת מים שעשויה להיות עמוקה מדי לטכניקת הדשדוש של אנפות שונות.

המרירות האמריקאית הפחות מרירה והרבה יותר גדולה ושונה למראה תופסת בדרך כלל את אותם שטחי ביצות, אולם יכול להיות שיש להם יחסי גומלין מעטים יחסית בגלל שינויים בהרגלי מזון, הטרף הפופולרי ביותר ותזמון מחזורי הרבייה.

המריר הכי פחות מגיע לשטחי הרבייה שלו כמה חודשים אחרי המרירות האמריקאית ועוזב חודש או חודשיים קודם לכן.

ג'ון ג'יימס אודובון התפרסם {כי} שבוי פחות מריר שבוי היה מסוגל לטייל בקלות בין שני ספרים הניצבים זה מזה ארבעה ס"מ.

כשהוא ללא רוח חיים, גופת התרנגולת נמדדה ברוחב של 5.7 ס"מ (2.2 אינץ '), מה שמעיד שהוא עלול לדחוס את רוחבה לדיפלומה נדירה.

הרגלים וסגנון חיים מריר פחות

המרירות הפחותה הם ציפורים יומיות, בודדות וביישן, השוכנות מוסתרות בתוך צמחיה עבותה של ביצה.

על פי האסטרטגיה של הפורץ, המריר הכי פחות יברח כתחליף לטיסה, ועובר נמוך מעל צמחי הצומח המתהווים.

הוא יעוף למרחקים מהירים מוקדם יותר ממה שהוא צונח בחזרה לצמחייה. בעת שיטוט או עבודה, הוא עושה שימוש בגבעולי היבול כאבני דריכה.

כאשר הרגליים נפרשות, היא נצמדת אחת או מספר גבעולים בכל רגל וצעדה קדימה. אם מאיימים או חוששים, הוא עלול לקפוא במקום כשהשטר שלו מופנה זקוף.

נוצותיו החומות והיציבה כזו מאפשרות לו להסוות כראוי, והוא עשוי גם להתנדנד אחורה וקדימה, כמו קנים ברוח.

ציפורים אלה ניזונות מבריכות שחייה קטנות בין הצמחייה המתהווה הרבים, מטיילות באטיות בשולי המים.

הוא יעמוד ויחכה, כשרגליו נפרשות הצידה, ראשו וצווארו נמתחים נמוך מעל הבריכה, החשבון כמעט נוגע במים.

ברגע שהיא עשתה תפיסה, התרנגולת נסוגה חזרה לצמחייה, ואז מכה לבריכה אחרת.

רבייה מרירה לפחות

המרירות הקטנה ביותר הם מגדלים מונוגמיים, מה שמרמז כי זכר אחד מזדווג עם נקבה אחת בלבד.

במהלך מופעי חיזור נשמע הגבר והנשי נשמעים, אחד בתגובה להיפך. גידול משתנה עונתי, בהתאם למיקום.

בניו יורק, הכי פחות מרירים מעוררים ריבוי בסוף מאי עד תחילת יוני ובאמצע מאי בקנדה.

מין זה מקנן בדרך כלל במושבות לא מהודקות. הקן הוא פלטפורמה שבירה מעל המים, הבנויה על גבי גבעולי חסרי חיים של הצמחייה המתהווה.

קן מריר פחות

הקן נבנה בעיקר על ידי הזכר מגבעולי צמחים מתים אחרונים וכיסוי המיוצר מגידולי ביצה גבוהים העלולים להימשך מעל הרציף.

2 עד 5 ביצים מוטלות, כחלחל-לבן, ומנומרות בדלילות עם חום. 19 עד 20 יום הם מרווח הדגירה, המשותף לכל אחד מההורים.

הצעירים מוזנים על ידי כל אבא ואמא ולכן הם נמלטים בערך 25 יום לאחר בקיעתם. הכי פחות מרירים יכולים לייצר שני עופות בכל עונה.

איומים

האיומים העיקריים על המרירות הפחותה כוללים אובדן בתי גידול בגלל ניקוז של אזורים לחים. האיומים במרווח הקינון הם הפרעות בבני אדם, יחד עם סירות מים פנאי גורמות גלים מוגזמים שיהרסו קן וגוזליו.

צפו בסרטון: הפסקת אוכל: חלב וגבינות עם הדיי עפאים (יוני 2021).

Pin
Send
Share
Send
Send